De 11 bedste rejseapps – 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
De 11 bedste rejseapps - 2019

Der er ingen mangel på rejseapplikationer i Android og Apple-markedspladser i disse dage – og det er et problem, da de fleste er forfærdelige. Sortering af dem er ubrugelig. Og dem der er værd at installere koster tit penge. Og man ønsker jo ikke at betale for en app man ikke kommer til at bruge, derfor er denne guide til apps jeg er andre anbefaler til dit næste eventyr.

 1. LoungeBuddy

Jeg har brugt nok af mit liv til at vente rundt i lufthavne for at vide, at det i grunden er skide irriterende. Jeg flyver normalt på lavprisflyselskaber med lange pauser og forfærdelige forbindelser, så beskidte pladser, dyr Wi-Fi og dårlig mad er en deprimerende, men regelmæssig del af mit liv. De eneste steder, der tilbyder nogen pusterum, er loungerne – men uden et medlemskab eller business-class-billetter, er jeg ikke tilbøjelig til at vandre rundt og spørge tilfældige loungepersonale, hvor de gerne vil lade mig ind.

LoungeBuddy tager smerten ud af processen. Efter at have indtastet dit kreditkort, vil du kunne se flyselskabsstatus og lounge-medlemskab. Appen fortæller hvilke lounger du kan få adgang til på en given lufthavn. Selv for folk som mig, der ikke har nogen af ​​disse ting, lader appen dig stadig vide om gratis lounger eller dem, du kan købe en dagpas til. Det er glat, nemt at bruge og gratis!

Få det til iOS her.

loungebuddy

 1. AirHelp

Hvis du nogensinde har udvist smerten ved et forsinket eller aflyst fly, eller blevet nægtet boarding på grund af overbooking, vil AirHelp være lige dig. Både amerikansk og EU-lovgivning indeholder bestemmelser om kompensation i sådanne tilfælde, selv om detaljerne er forskellige. Det er dog en kompliceret proces, og tilsyneladende færre end 1% af de erstatningsberettigede passagerer får det nogensinde.

Denne app gør processen enkel og er noget, du kan gøre på et par minutter, mens du stadig venter i lufthavnen. Indtast blot dine flyoplysninger og et par detaljer om problemet, og firmaet tager sig af resten. Hvis kravet er vellykket, tager de 25% af udbetalingen, og du får resten. Du får også en henvisningsbonus for alle andre på dit fly, som du sender virksomhedens vej.

iOS/ Android

 1. Hostelworld

Hostelworld appen har alle de sædvanlige ting, du ville forvente en indkvartering booking app at have – søgninger, beskrivelser, filtre – og ser særligt godt ud, mens du gør det. Det interaktive kort på fuldskærmen gør det nemt at finde ud af, om vandrerhjemmet du kan lide, er i nærheden, hvor du vil være, mens de vigtige anmeldelser kun er et tryk væk.

Hostelworld er tilgængelig for både iOS og Android.

Hostelworld

 1. Airbnb

Airbnb giver dig mulighed for at leje individuelle værelser, sofaer eller en hel lejlighed fra lokalbefolkningen. Jeg elsker Airbnb, da det er en god mellemvej mellem vandrehjem og hoteller. Plus, hvis du bliver hos lokale værter, får du stadig det sociale aspekt af et hostel. Appen gør alt, hvad hjemmesiden gør, men blot ved fingerspidserne. Jeg finder det meget mere effektiv at kommunikere med din vært, hvis du ønsker et godt ophold.

Du kan få Airbnb til både iOS og Android.

 1. Skyscanner

Skyscanner er min foretrukne metode til at finde billige fly. Mobilappen søger millioner af flyvninger fra over 1.200 kilder og giver dig de bedste muligheder (hvad enten det er den billigste rute eller den nemmeste). Den praktiske diagramfunktion lader dig se på de billigste dage eller måneder for at flyve til din destination og sender dig en meddelelse om prisændringer.

Skyscanner-appen er tilgængelig her.

Skyscanner
hotel-tonight

 1. HotelTonight

HotelTonight giver dig fantastiske sidste øjebliks rabatter på tomme hotelværelser. Den er utrolig nemt at bruge, og det tager ikke lang tid at reservere et værelse. Du kan søge efter by eller seværdighed eller på kortet, og tjek derefter anmeldelser og fotos fra andre rejsende. De har også 24/7 kundesupport. Når jeg sidder fast på et sted og har brug for et sidste minuts værelse, er det den app jeg bruger.

Tilgængelig til iOS og Android

 1. TripIt

TripIt hjælper med at organisere din kommende rejseplan. Alt du skal gøre er at videresende dit hotel, restaurant, fly og biludlejning bekræftelses e-mails til plans@tripit.com, og det overfører automatisk alle oplysninger til din master-ruteplan, så du nemt kan se alle dine kommende planer på én gang. Hvis du opgraderer til pro versionen, vil virksomheden finde alternative ruter til dig, hvornår dine fly bliver aflyst, samt sende dig automatiske meddelelser fra flyselskaber om flyforsinkelser, aflysninger og meget mere. Hvis du rejser meget og har mange bookinger, skal du organisere, det er den bedste app til dette formål.

TripIt er tilgængelig for iOS og Android.

trip-it
openrice

 1. OpenRice

OpenRice er Yelp of Asia. Det viser en bys mest populære restauranter, bedømmelser, menuer, reservationsnumre og alt derimellem. Det er udbredt i Sydøstasien og en bedre ressource end Yelp. Det har lister til Hong Kong, Malaysia, Indonesien, Singapore, Thailand og Filippinerne.

 1. Omvej/Detour

Omvej/detour er en fantastisk GPS-guidet lydtur, der giver en fordybende oplevelse i 17 byer rundt om i verden. Hver audio tour er fortalt af en lokal, der kender byen ind og ud, så du vil komme under overfladen af ​​stedet. I øjeblikket har de ture til San Francisco, New York, Los Angeles, Austin, Washington DC, Boston, Portland, Savannah, Charleston, Chicago, Rom, Berlin, Marrakech, London, Paris og Barcelona.

Omvej/Detour er tilgængelig for iOS og Android.

Detour

 1. Trail Wallet

Trail Wallet er en nem rejseudgift-tracker. Jeg plejede at have en lignende app, men det var for svært at opdatere. Denne app er nu den bedste. Det tager hovedpine ud af omkostningssporing. Du kan organisere dine udgifter på tur eller måned, indstille et dagligt budget og nemt tilføje udgifter. Når du får en faktura eller en kvittering, skal du trække din iPhone ud, tilføje mængden ved hjælp af skærmen. Hurtig indtastning og du er færdig.

Trail Wallet er tilgængelig for iOS.

 1. Couchsurfing

Hvis du forsøger at sænke dine boligomkostninger og møde lokalbefolkningen, mens du rejser, er dette appen til dig. Couchsurfing lader dig forbinde med lokale, der har plads i deres hjem for rejsende, som ønsker at bo gratis. Indkvarteringen er normalt ikke noget fancy (det er derfor det hedder “sofa” surfing), men det er gratis, hvilket vil hjælpe dig med at holde dit budget intakt. Ved at bo hos en lokal får du en enestående mulighed for at lære mere om destinationen fra en person, der rent faktisk bor der.

Hvis du ikke ønsker at blive hos en lokal, kan du bruge Hangouts-funktionen til at møde andre rejsende eller lokalbefolkningen for kaffe, drikkevarer eller for at gøre noget, som at besøge et museum. Det er en fantastisk måde for solorejsende at forbinde og være social. Denne app er et must for enhver budget rejsende.

Couchsurfing er tilgængelig for iOS og Android, og du kan tilmelde dig på couchsurfing.com.

Couchsurfing

App verden er et stadigt skiftende sted, og der er mange rejse apps derude, der allerede tager smerten ud af rejsen. De hjælper dig med at rejse bedre, billigere og længere. Ovennævnte rejseapps er nogle af de bedste i 2019 og er værd at downloade til din telefon inden din næste rejse.

Har du nogle apps, som du mener mangler på listen er du velkommen til at kommentere nedenfor.

God tur!

Smid en kommentar

Seneste indlæg