De 8 bedste rejsetips

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Find de bedste rejsetips her

Elsker du at udforske den store verden? Opleve andre kulture eller bare at se seværdigheder. Så kender du også vigtigheden af forberedelse og du kender helt sikkert også til nogle af de ting man skal være opmærksom på inden man drager afsted. Dog man man ikke forberede alt, men nogle af disse rejseforstyrrelser kan undgås, og nogle af dem ender bare med at blive en  del af rejsen og sådan er det bare. Du kan simpelthen ikke planlægge alt. Men at holde nogle få vigtige ting i tankerne vil gøre dine rejser meget nemmere. Så her får i nogle af mine og andres bedste rejsetips.

8 rejsetips

Rejsetip 1:

Vær fleksibel
Man skal altid planlægge i forhold til at der kan ske forsinkelser og derfor må du heller ikke lade dig blive forstyrret, når tingene uundgåeligt går galt. Tålmodighed er yderst vigtigt, når du rejser!

Rejsetip 2:

Lav en liste
Omkring en uge eller deromkring før hver tur laver jeg en mental liste over ting, jeg ikke vil glemme – som jeg vil glemme, hvis jeg ikke skriver dem ned. Jeg har lært, at når jeg tænker på noget, skal jeg skrive det ned – derfor er en liste altid en god ting. Du skal altså hver gang du kommer i tanke om noget få det skrevet ned.

Rejsetip 3:

Altid køb en rejseforsikring
En medicinsk nødsituation kan udrydde dine besparelser og alle de penge du havde sparet op til oplevelser- eller endnu værre, kan det ødelægge hele din rejse. Jeg anbefaler derfor altid at man køber en rejseforsikring. En rejseforsikring koster mellem 4-800 kr om året, hvilket hurtig kan spare sig selv hjem, hvis ulykken skulle ske.

Rejsetip 4:

Put elektronik, medicin, tandbørste og lidt ekstra undertøj i din håndbagage
Et par vigtige ting bør altid være med i din håndbagage. Lidt badetøj, er også en god ide, hvis du skal på en strandferie. Du kan købe de fleste af disse ting, hvis din taske går tabt, men hvis du har dem i din håndbagage, sparer du penge og tid, hvis din bagage går tabt i transit.

Rejsetip 5:

Drik nok vand når du flyver
Jeg ved, det er sjovt at blive fuld i 30.000 fod, men det er også meget lettere at blive dehydreret. Husk at drikke vand – især på langdistanceflyvninger – Dette gør det også lettere at komme over jetlag.

Rejsetip 6:

Indsæt dit værelsenummer og hoteladresse i din telefon
Er jeg den eneste, der ikke kan huske mit hotelværelses nummer? Der må være andre derude som mig – så altid et godt tip til rejsen.

Rejsetip 7:

Spørg lokalbefolkningen
Vi beder altid de lokale om at pege os til de bedste restauranter, de fedeste steder at se solnedgangen, de bedste kaffebarer osv. Jeg kan godt lide at fortælle folk hvilken type mad jeg har lyst til. Jeg er blevet ført til nogle interessante restauranter, der ikke ville have været mit første valg, men som endte med at blive det.

Rejsetip 8:

Varsel din bank og kreditkort selskab omkring dine rejseplaner
Dette er en god vane at have, hvis du ikke vil have dit kreditkortselskab eller bank til at sætte et hold på dit kort, mens du er i udlandet.

Jeg håber du kan bruge nogle af mine rejsetips, og ja der er helt sikkert en masse andre ting man skal og kan forberede sig på – har du nogle gode rejsetips du gerne vil dele med os andre må du meget gerne det.

Smid en kommentar

Seneste indlæg