Koh Phangan – Meget mere end store fester

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

På min rejse til Thailand sammen med min kæreste, havde vi beslutter at besøge en lille ø, Koh Phangan – primært fordi vi ville prøve de populære festivaler øen tilbyder.

Vi havde hjemmefra købt billetter til ”Halfmoon Festival” da det passede med at den blev afholdt dagen efter vi kom. Og ved at købe hjemmefra kunne man spare lidt penge, så det gjorde vi.

Billetterne kan købes her: https://www.halfmoonfestival.com/hmf-event-2020

Billetterne kostede 1824 baht pr person, svarende til 405 danske kroner.

Et lille tip: Køb dine billetter mindst 2 måneder før og få 1 gratis (man kan bestille en meget billig forsikring, hvis man bliver syg eller vejret er for dårligt – altid en god sikkerhed)

Da vi ankom til øen fandt vi vores hotel, som kun lå 1,5 km fra Festivalen – Helt ned til vandet selvfølgelig. Vi boede meget primitivt, men udsigten var god, folk var venlige og hjælpsomme og alt var som det skulle være.

Festaften – Halfmoon Festival, Koh Phangan

Aftenen hvor festen skulle være nærmede sig, så vi havde købt nogle alkohol i den nærliggende 7-eleven, og sad udenfor hytten og hyggede os. Da klokken blev omkring 22.30 bestilte vi en Tuk tuk, som kørte os direkte til festivalpladsen – WOW! Stedet var over alt forventning. Der var boder, mad og massevis af barer. Men ingen mennesker?

Så vi tænkte åh nej, kommer der slet ingen? Så vores første timer gik med at nyde et par drinks (1 gratis drink med i biletten) Men som timerne gik begyndte menneskerne også at komme, musikken blev skruet op og festen var ligesom ved at starte.

Et lille tip: Der er ingen grund til at komme til Halfmoon Festival før kl. 24.00

Musikken var lidt det samme, og der blev som udgangspunkt skiftet Dj hver time. Der var dog en dj, jeg havde tjekket ud på Youtube, som jeg glædede mig til at se, nemlig Dj Skazi.

Se ham her: https://www.youtube.com/watch?v=xsv0kqZmc4I

Men desværre nåede vi aldrig at opleve ham, da kroppen ikke kunne mere klokken 03.00, fordi vi var kommet så tidligt og der havde han desværre ikke været på.

Og generelt var det som om, at festen og musikken rigtig fik fart på omkring kl. 01.00 og frem.

Så overordnet kan Halfmoon Festival på Koh Phangan helt klart anbefales – Det er virkelig helt festivals agtig og med en pris på kun 400,- synes vi helt klart, at det var det hele værd.

Oplevelser på Koh Phangan

Øen er som mange ved, en af de mindre øer i Thailand, hvilket jeg var rigtig vild med. Det betød ikke så mange mennesker og mere rolige veje og generelt bare et mere afslappet miljø end de større øer som phuket og koh samui. Det betyder også, at er man ikke helt tryg ved at køre på scooter i Thailand er det her øen, hvor man skal gøre det.

Vi lejede en Scooter til 2 personer en hel dag for kun 200 kr. Som depositum skal de have de pas eller 10.000 baht – dette gav ingen problemer, da scooteren skulle afleveres igen.

Scooterturen bød os på helt nye sider af Koh Phangan. Fantastiske strande, view points og ikke mindst elefanterne.

Et lille tip: Tag de mindre veje og stier, hvor trafikken er mindre og her finder du de fleste vandfald, view points og den flotte natur.

Vi kørte halvvejs rundt om øen og nåede at opleve Elefanter, vandfald, view points, templer og fantastiske strande på kun en dag. Så vi fortrød faktisk at vi ikke havde en dag mere på Koh Phangan, da scooter turen var en kæmpe oplevelse, men desværre nåede vi kun at se den ene halvdel af øen.

Så hvis du besøger Koh Phangan, kan det virkelig anbefales at feste natten lang, men også at leje en scooter og opleve øen på egen hånd.

Håber du blev lidt klogere på Koh Phangan, hvis du har spørgsmål, kan du kommentere nedenfor.

Smid en kommentar

Seneste indlæg